Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 19:25

Офіційний сайт Дашковецького НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 »

Не зраджуємо традиціям

Як говорить давнє латинське прислів’я «В здоровому тілі – здоровий дух» і неабияк його наслідують учні Дашковецького НВК. Вже протягом багатьох років , традиційно у лютому у нашому закладі організовується і проводиться волейбольний турнір, в якому беруть участь учні 6-11 класів. Цьогоріч турнір був присвячений Героям Небесної Сотні і проходив він з 9 по 23 лютого. Ні для кого у районі не секрет, що усі дашківчани по-особливому ставляться до волейболу, регулярно відвідують секції та тренування і неодноразово стають призерами районних та обласних спартакіад. Люблять волейбол не лише школярі, а й випускники закладу і  ті, кому вже далеко за 40 і, навіть, за 50.І все це завдяки вчителю фізичного виховання Дашковецького НВК Степанюку Миколі Павловичу, який не лише відповідально ставиться до своєї справи, але й прагне виховати з учнів справжніх спортсменів, загартованих духом, волею до перемоги та вірою у єдність і командний дух.

Волейбольний турнір у школі – це особлива подія, на яку з нетерпінням чекають усі: і учні, і вчителі, і батьки, які вболівають за здоров’я підростаючого покоління. Протягом лютого місяця о 4 годи ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Kasjanov | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

   18, 19, 20 лютого… Здавалося б звичайні дні у календарі, але для українського народу вони стали трагічними, оплаканими слізьми матерів та омитими кров’ю невинно убитих на Майдані Незалежності. У Дашковецькому НВК 19 лютого відбулась година-реквієм за загиблими під час Революції Гідності, під час якої учні переглянули фільми про трагічні події, презентації. Розіграли сценку «Мамо, наш татко ангел?», декламували вірші про події у Києві. А по закінченні усі присутні пом’янули загиблих хвилиною мовчання.

     

 

 

 

Переглядів: 489 | Додав: Kasjanov | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

У молодіжне свято День святого Валентина у приміщені Дашковецького сільського будинку культури відбувся районний конкурс, у якому взяли участь три пари юнаків та дівчат з Женишковець, Віньковець та Дашковець. Усі пари старанно готувались до цього заходу. Кожна з пар готували свій хореографічний номер, візитку, кулінарний виріб та озвучення фільму, а на сцені для усіх були і іншого характеру змагання «Відгадай мелодію», «Відгадай кліп», а для вболівальників інший конкурс – «Склади слова».

Кожна з пар отримали свій титул, але слід відзначити, що усі були на висоті, кожен по-особливому представив свою пару та школу на гідному рівні. Дашковецький НВК представляли Аліна Андрійчук та Владислав Івасюк і отримали титул «Найкреативнішої пари».

      

Переглядів: 530 | Додав: Kasjanov | Дата: 14.02.2016 | Коментарі (0)

Я МОЛЮСЯ ЗА ТЕБЕ, УКРАЇНСЬКИЙ СОЛДАТЕ!

З останніх номерів «Сільських новин» ми захоплювались вчинком працівників культури Віньковеччини, які попри небезпеку подарували святковий настрій тим, хто захищає нас на далекому сході. Від імені дашківчан, щиро дякуємо Вам, за доброту та душевність, яку Ви подарували нашим землякам у період свят.

Уже більше року незалежність та суверенітет нашої держави оберігають і відстоюють мужні й відважні воїни, які зважились на сміливий крок у своєму житті – захищати життя інших громадян, цілісність нашої любої Батьківщини. Одним із тисячі сотень військових, які в даний час знаходяться на сході нашої держави є Гончарук Ігор Володимирович – виходець із села Дашковець.

26 січня учні 4 класу разом із своїм класоводом Старосуд Антоніною Степанівною організували зустріч із Ігорем, до якої готувалися досить довгий період часу. Антоніна Степанівна доклала масу зусиль аби зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері. У святково прибраному актовому залі на воїна-героя чекали учні початкових класів, вчителі та керівництво школи. Коли молодий чоловік переступив поріг дитячий гамір стих, діти піднялися і почали голосно аплодувати, радісно зустрічаючи захисника нашої держави. Здаєтьс ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Kasjanov | Дата: 26.01.2016 | Коментарі (0)

Традиційно, щороку наприкінці грудня усі учні Дашковецького НВК святкують прихід  Нового року. Не став винятком і цей рік. Учні підготували цікаві вистави, інсценівки, феєричні номери, танці та співи, якими вітали усіх присутніх із приходом Нового року.  На свято завітало багато гостей і безперечно всі отримали задоволення від побаченого.

 

            

Переглядів: 565 | Додав: Kasjanov | Дата: 25.12.2015 | Коментарі (0)

28 листопада вся Європа схилила  голови в скорботі за жетрвами Голодоморів в Україні, які прокотилися нашою Батьківщиною 1932-1933 рр., 1946-1947 рр. Учні сьомого класу разом з класним керівником організували годину пам'яті, яка була проведена у сільському  будинку культури. Цікавий та пізнавальний матеріал підготувала для учнів завідуюча сільською бібліотекою В.М.Левкова. По закінченні заходу усі присутні мали можливість   переглянути нові надходження літератури.

    

Переглядів: 504 | Додав: Kasjanov | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

Осінь багата на різноманітні свята, та одним із найголовніших було, є й залишається свято людей найдобрішої та найгуманнішої професії – День Вчителя. Діти довго й наполегливо готувалися, щоб в цей особливий день порадувати своїх педагогів, висловити їм слова вдячності за важку працю, подарувати гарний настрій.

 З самого ранку одинадцятикласники вітали усіх вчителів теплими словами привітань, щирими піснями та барвистими квітами. А вже згодом вчителі мали змогу побачити чудовий концерт, який на їх честь приготували учні школи.

         ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Kasjanov | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

Свято квітів – традиційний захід у Дашковецькому НВК. І цей навчальний рік не став винятком. Наприкінці другого тижня вересня учні школи зібралися у актовій залі НВК для того щоб продемонструвати свої таланти, скомпоновані букети та композиції. Приємно вразили учні тим, що кожен класний колектив приготував захист своїх композицій на патріотичну тематику. Тож усі присутні мали змогу почути безліч красивих українських пісень, побачити багато чудових танців та гумористичних номерів . Усіх учнів дирекція НВК нагородила грамотами за активну участь у виховному заході.

        

 

 

Переглядів: 539 | Додав: Kasjanov | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

11 жовтня учні Дашковецького НВК  та працівники місцевого будинку культури провели патріотично-виховний захід «Козацькому роду – нема переводу», на який завітав начальник відділу культури Віньковецької РДА Гордун Василь Іванович.

Свято «Козацькі забави» - традиційний захід у Дашківцях. Вже десять років поспіль учні беруть активну участь у проведенні цього свята, яке присвячується православному святу Покрови Пресвятої Богородиці, а цього року – Дню Захисника України. Цьогоріч у заході взяли участь працівники будинку культури, сільської ради, школи, які об’єдналися у козацькі курені для того , щоб позмагатися у спритності, витривалості, силі та інтелекті. Свято пройшло на славу, а логічним його завершенням стало приготування смачної рибної юшки та вареників.

     ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Kasjanov | Дата: 11.10.2015 | Коментарі (0)

Голова учнівського самоврядування Віньковеччини, учениця 10 класу Дашковецького НВК  Андрійчук Аліна та її заступник учениця 9 класу Катерина Бондарчук взяли участь у Всеукраїнській акції «Рушник єднання», яка проходила 8 жовтня у м.Хмельницькому. Протягом літнього періоду учні вишивали рушник, на якому відобразили найголовніші атрибути регіону і представили його серед  інших полотен, які прибули з усіх куточків нашої області.

       

Переглядів: 490 | Додав: Kasjanov | Дата: 08.10.2015 | Коментарі (0)

Щороку учні Дашковецького НВК з нетерпінням чекають виборів  Голови учнівської ради.  Цього навчального року передвиборча компанія тривала протягом третього тижня вересня. На пост Голови учнівської ради претендували Каракацюк Руфіна Василівна (учениця  8 класу), Бондарчук Катерина Василівна (учениця 9 класу) та Андрійчук Аліна Олександрівна (учениця 10 класу).  У виборах взяли участь 98% учнів та 95% учителів. В результаті голосування найбільшу кількість голосів набрала Катя Бондарчук, яка й зайняла пост Голови учнівської ради. На урочистій лінійці Катя склала присягу , під час якої пообіцяла всіма своїми зусиллями примножувати честь і славу Дашковецького НВК.

    

Переглядів: 497 | Додав: Kasjanov | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

Протягом другого тижня навчання у Дашковецькому НВК проходив Олімпійський тиждень. Активну участь у цьому заході взяли  майже усі учні навчального закладу. Вчитель фізичного виховання Степанюк Микола Павлович та виховна служба школи методично правильно і корисно організували дозвілля школярів відповідно до вікових категорій. На захід  булизапрошені директор Дашковецького НВК А.В.Ладняк, голова селищної ради М.П.Гладун, кандидат у майстри спорту, випускниця  Дашковецького НВК Оксана Яковчук. Були організовані волейбольні та футбольні турніри, змагання з легкої атлетики, тематичні лінійки  та виховні години, на яких учні дізналися про відомих Олімпійських чемпіонів.

{Для збільшення зображення натисніть на нього}

       ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Kasjanov | Дата: 15.09.2015 | Коментарі (0)

Перший урок у Дашковецькому НВК

Після закінчення святкової першовересневої лінійки усі учні Дашковецького НВК разом зі своїми класоводами та класними керівниками розпочали свій  перший урок у новому 2015-2016 навчальному році. Усіх, і старших і молодших школярів об*єднала одна загальна патріотична тема. Звичайно, ступінь розкриття та характер  був різний. Наприклад, молодші класи працювали над тематикою любові до рідного краю, традицій та звичаїв Батьківщини, національної символіки.  ״Чим може пишатися українець ״ саме  над у день Першого вересня. Для учнів старшої школи класні керівники підготували різні уроки ״Ми єдина нація״, Титани духу та свободи ״, ״Україна переможе״.

     ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: Kasjanov | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0)

 

Перший дзвоник

Барвиста осінь скликає усіх учнів до школи, до навчання, а лінійка першого вересня – гарна нагода зустрітися з однокласниками та вчителями. Цього свята з нетерпінням чекали усі:  і вчителі, і учні, а особливо – першокласники. Цього року шкільна родина поповнилась одинадцятьма милими, допитливими учнями, які із задоволенням отримали ключі знань від одинадцятикласників і, сподіваємось, будуть з честю нести ім*я учня. На першовересневе свято завітали почесні гості:голова районної ради М.Д.Бойко, голова фонду ״Розвиток рідного Поділля״ Олександр Петрович Торунов, представник інвестора ״Кернел״ С.Б.Белінська, представник від народної партії  ״За конкретні справи״ Н.В.Максудова. Звичайно, усі гості прийшли з гарними подарунками для першокласників. Запашним українським короваєм подякували батьки першокласників шановним гостям. Свято пройшло в гарній атмосфері, піднесеному святковому настрої.

   ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Kasjanov | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0)

Шановні росіяни!

Ми, вчителі Дашковецького НВК, звертаємося до вас в надзвичайно складний час, коли наша країна стоїть перед реальною загрозою втрати територіальної цілісності та розгортання збройного конфлікту на своїх теренах. Війська Російської Федерації фактично окупували Донецьку та Луганську області. Без офіційного оголошення війни, без жодних юридичних на це підстав, порушуючи всі основні міжнародні домовленості та конвенції, російські військові чинять на території східних областей України жорстку агресію, тотально загрожуючи безпеці мирного населення.

Всі наші думки і молитви сьогодні за нашу Україну. Ми пишаємося нашими відважними солдатами, які несуть службу в зоні АТО, адже сьогодні на їхніх плечах доля не тільки наша, а й всього світу. Щиро дякуємо їм за відвагу і мужність, за Щирий Патріотизм!

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Kasjanov | Дата: 13.07.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 465 | Додав: Kasjanov | Дата: 28.06.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 480 | Додав: Kasjanov | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

 

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття.Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямованні на активну участь у громадському житті, молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших. Цілком очевидно, що навички управління суспільством стануть надбанням людини тоді, коли участь в учнівському самоврядуванні сприятиме набуттю вихованцем необхідних знань, умінь і досвіду соціальної дії.Участь молодого покоління в учнівському самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення учнівської молоді до радикальних перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві. Найвідчутніші результати у формуванні соціально компетентної молоді дає широка варіативність учнівського самоврядування.Школа – це модель майбутнього суспільства. Основи громадського становлення та демократії закладаються з дитячих років, і самоврядування допомагають учням організувати власне життя своїх товаришів. Учні потребують практичних навичок управлінської діяльності, і саме вчителі їх забезпечують. Головною умовою розвитку самоврядування стає наявність педагогів ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Kasjanov | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

Виховуємо патріотів

Усім відомо, з плином часу, під впливом різних чинників змінюються погляди поколінь на сучасність, змінюються політичні режими та менталітет громадян. Так сталося і в нашій країні. Не одного українця змінив Євромайдан, Революція Гідності, а згодом і АТО. Але наша нація вирізняється з поміж інших народностей саме згуртованістю і рішучістю. Зверніть увагу, наскільки виросли патріотичні погляди за минулий рік, скільки волонтерської допомоги передано на Схід і все це зусиллями простих українців. Чи народжуємося ми патріотами? – Безумовно ні. Патріотами стають. Любов до Батьківщини передається з молоком матері, з ніжними словами колискової, але переконання національної гідності, неповторності, рішучі патріотичні переконання української самобутності – це результат сімейного та шкільного виховання.

Цьогоріч військово-патріотичне виховання стало чи не домінуючим напрямком роботи кожної виховної служби у навчальних закладах. Починаючи з раннього шкільного віку педагоги сіють зерна патріотичної свідомості у душах маленьких українців, які ще не розуміють чому на них мати одягла вишиваночку, але чітко знають, що кольори національного прапора – синьо-жовті і ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: Kasjanov | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

Уже 29-ту весну Чорнобильські дзвони не дають забути ту страшну катастрофу, яка чорним крилом накрила нашу державу. З нагоди цієї незабутньої дати  27 квітня 2015 року учні 5 -9 класів Дашковецького НВК  ініціювали проведення виставки малюнків на тему «Мій біль-Чорнобиль».  Уроки мужності, проведені класними керівниками, допомогли дітям поринути у ті незабутні 80-ті і зрозуміти, якою ціною було врятоване життя майбутніх поколінь не тільки нашої країни, але, можливо, і цілого світу.  Завершився день вечором-реквієм  «Під полиновою зорею»,  підготовленим старшокласниками школи. 

  Нехай ніколи така трагедія більше не спіткає людство.  

Переглядів: 414 | Додав: Kasjanov | Дата: 27.04.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024