Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:38

Офіційний сайт Дашковецького НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Не зраджуємо традиціям
14:26
Не зраджуємо традиціям

Не зраджуємо традиціям

Як говорить давнє латинське прислів’я «В здоровому тілі – здоровий дух» і неабияк його наслідують учні Дашковецького НВК. Вже протягом багатьох років , традиційно у лютому у нашому закладі організовується і проводиться волейбольний турнір, в якому беруть участь учні 6-11 класів. Цьогоріч турнір був присвячений Героям Небесної Сотні і проходив він з 9 по 23 лютого. Ні для кого у районі не секрет, що усі дашківчани по-особливому ставляться до волейболу, регулярно відвідують секції та тренування і неодноразово стають призерами районних та обласних спартакіад. Люблять волейбол не лише школярі, а й випускники закладу і  ті, кому вже далеко за 40 і, навіть, за 50.І все це завдяки вчителю фізичного виховання Дашковецького НВК Степанюку Миколі Павловичу, який не лише відповідально ставиться до своєї справи, але й прагне виховати з учнів справжніх спортсменів, загартованих духом, волею до перемоги та вірою у єдність і командний дух.

Волейбольний турнір у школі – це особлива подія, на яку з нетерпінням чекають усі: і учні, і вчителі, і батьки, які вболівають за здоров’я підростаючого покоління. Протягом лютого місяця о 4 годині команди та вболівальники збиралися у спортивній залі школи для наступної порції адреналіну. Всі змагання були надзвичайно цікавими, захоплюючими, результат – неочікуваним і, дуже часто, інтригуючим. Як хлопці так і дівчата прагнули і боролися за перемогу, але майстерність, наполегливість і систематичні тренування і вік учасників завжди мають перевагу. Переможцями серед хлопців стали команда учнів  9 класу (капітан Бердієв Сергій), які впевнено обіграли усіх юнаків школи і посіли перше місце у змаганнях. Другими стали хлопці 8 класу (капітан Бородкін Максим), третє місце неочікувано, але впевнено посіли хлопці-шестикласники (капітан Бондар Олександр) і четверте – сьомий клас (капітан Шелест Олександр). Не менш активними у турнірі були і дівчата. Переможцями серед них також стали дев’ятикласниці (капітан команди Катя Бондарчук), які посіли перше місце, на другій сходинці – восьмикласниці (капітан Лілія Попіль), третє місце вибороли учениці сьомого класу (капітан Руслана Радецька) і четверте – шестикласниці (капітан Івахова Яна). Змагалися між собою і збірні команди учнів: перше місце – 9 клас, друге місце – 10 клас, третє місце – 8 клас, а четверте місце розділили між собою учні 6 і 7 класу.

Та не були б змагання цікавими без призів та подарунків. Солодкими призами були нагороджені усі учасники змагань, а переможці, які посіли перше місце отримали грошову винагороду від місцевого священика. Ми хочемо подякувати отцю Василію за постійну підтримку та спонукання дітей наслідувати здоровий спосіб життя і проводити час з користю для себе і свого здоров’я. Особливе спасибі хочемо сказати організаторам очікуваного турніру: вчителю фізичного виховання Степанюку М.П., завучу  по виховній роботі Каракацюк А.М. та педагогу-організатору Шковронській Н.А.

Заняття спортом – це не лише шлях удосконалення свого характеру та загартування тіла, це спосіб провести час цікаво, з азартом, отримати масу задоволення та займатися улюбленою справою разом з друзями!

Аліна Андрійчук

Учениця 10 класу

Дашковецького НВК 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Kasjanov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz